Portfolio

Mooiste Filmpakketten

Mooiste Film Extra’s

How was your day clip
€ 350,-

Terwijl u lekker aan het dineren bent, monteren wij een prachtige overzichtsclip van uw dag tot aan het diner. Na het diner wordt deze clip via een beamer op een groot scherm afgespeeld. Geweldig om de voorbereiding van uw geliefde te zien, handig voor de gasten die niet bij de trouwceremonie aanwezig zijn!

 

De mooiste wensen
€ 350,-

Dé vervanger van het traditionele gastenboek. Dierbare gasten spreken voor de camera hun gelukswensen uit tijdens jullie bruiloft. Wij editen het geheel vervolgens tot een mooie herinneringsclip, met jullie vrienden & familie in de hoofdrol!

 

Slomo fun
€ 350,-

We zetten een doos knotsgekke feestartikelen neer, slepen uw gasten voor de camera en filmen het in slow motion. Uiteindelijk monteren we dit tot een hilarische videoclip. Fun gegarandeerd!

 

Mooiste Uitnodiging
€ 350,-

Voorpret! Vervang de traditionele trouwkaart en nodig uw gasten uit via een mooie loveshoot, eventueel op de trouwlocatie. In een speciale korte clip geeft u uw gasten alle details die ze nodig hebben om op en top op uw trouwdag te verschijnen!

 

TEAM

PRAKTISCHE INFORMATIE

U hoeft  zich geen zorgen te maken dat wij in de weg lopen tijdens uw bruiloft. Onze ervaring tijdens het filmen van events en modeshows heeft ons geleerd om op een aangename en onopvallende manier ons camerawerk te doen.

Daarbij vinden we het belangrijk dat we er net als uw gasten representatief uitzien op een bruiloft. U kunt er daarom op vertrouwen dat wij in nette en praktische kleding verschijnen.

Blog

Contact