Showreel

In deze showreel ziet u een compilatie van de prachtige en ontroerende momenten die wij in 2014 hebben mogen vastleggen. Wilt u de complete bruidsvideo’s zien van de mooie koppels die wij hebben vastgelegd, neem dan een kijkje in ons portfolio!

Portfolio

Recensies

Julia & Chris
   Dortmund, 30-08-2014

“It is so nice to refresh memories with our wedding video! What I think was so great, that there are scenes in the video where
I didn’t even notice that someone was filming around us. The Mooiste Film team did a very good job and we are so happy we decided to go with you guys.”

 

Bianca & Peter
   Panheel, 17-09-2014

“Afgelopen September getrouwd en Mooiste Film ingehuurd voor de bruidsvideo. Kan niet anders zeggen dan: leuke jongens met kennis van zaken,video ziet er geweldig uit en de prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. Kortom: een aanrader voor iedereen die bruidsvideo of bedrijfsmatige video wil laten maken!”

 

Loes Heijmans - Beek

“Voor de bruiloften die ik organiseer ben ik altijd op zoek naar de beste leveranciers om mee samen te werken. De beste leveranciers zijn professioneel, leveren topwerk, komen hun afspraken na  en niet onbelangrijk; zijn gezellig om mee samen te werken. Al deze dingen zitten wel goed bij de heren van MooisteFilm.nl en ik kan ze dan ook van harte aanbevelen voor het maken van je mooiste trouwfilm!”

 

Youri Claessens

“Ik werk graag samen met de heren van Mooiste Film, we voelen elkaar goed aan en proberen de fotografie en videografie samen tot in de puntjes te verzorgen. Hierbij lopen we elkaar niet in de weg en zijn we “onzichtbaar” voor de gasten!”

 

Mooiste Filmpakketten

Mooiste Film Extra’s

How was your day clip
€ 350,-

Terwijl u lekker aan het dineren bent, monteren wij een prachtige overzichtsclip van uw dag tot aan het diner. Na het diner wordt deze clip via een beamer op een groot scherm afgespeeld. Geweldig om de voorbereiding van uw geliefde te zien, handig voor de gasten die niet bij de trouwceremonie aanwezig zijn!

 

De mooiste wensen
€ 350,-

Dé vervanger van het traditionele gastenboek. Dierbare gasten spreken voor de camera hun gelukswensen uit tijdens jullie bruiloft. Wij editen het geheel vervolgens tot een mooie herinneringsclip, met jullie vrienden & familie in de hoofdrol!

 

Slomo fun
€ 350,-

We zetten een doos knotsgekke feestartikelen neer, slepen uw gasten voor de camera en filmen het in slow motion. Uiteindelijk monteren we dit tot een hilarische videoclip. Fun gegarandeerd!

 

Mooiste Uitnodiging
€ 350,-

Voorpret! Vervang de traditionele trouwkaart en nodig uw gasten uit via een mooie loveshoot, eventueel op de trouwlocatie. In een speciale korte clip geeft u uw gasten alle details die ze nodig hebben om op en top op uw trouwdag te verschijnen!

 

TEAM

PRAKTISCHE INFORMATIE

U hoeft  zich geen zorgen te maken dat wij in de weg lopen tijdens uw bruiloft. Onze ervaring tijdens het filmen van events en modeshows heeft ons geleerd om op een aangename en onopvallende manier ons camerawerk te doen.

Daarbij vinden we het belangrijk dat we er net als uw gasten representatief uitzien op een bruiloft. U kunt er daarom op vertrouwen dat wij in nette en praktische kleding verschijnen.

Blog

Contact